Solutii destepte, captura inteligenta

O parte integrala din strategia de transformare digitala este felul in care introduci informatia in sistemele de business. Ai o echipa care isi dedica timp sa o faca manual? Sistemele de captura inteligente extrag datele din documente si le valideaza automat si simplu.

 

Acest articol produs de AIIM, discuta istoria capturii de date, felul in care a evoluat si a devenit o solutie cu adevarat inteligenta si ce beneficii aduce companiei tale. Chiar si atunci cand ai o solutie de Enterprise Content Management matura, s-ar putea sa fie timpul sa evaluezi maturitatea sistemului de captura – cum introduci informatia in sistem astfel incat sa ajunga in mainile persoanelor cheie atunci cand au nevoie de ea.

In ziua de azi, captura functioneaza ca si cum ar avea creier. Acesta generatie de captura, cunoscuta sub numele de captura inteligenta, foloseste algoritmi si extractie de date avansata pentru a citi si valida continutul, intelegand contextul si cunoscand operatiunile. Este fiabila, precisa si capabila sa lucreze cu mii de documente.

La inceput, Optical Caracter Recognition (OCR) era noul mod prin care solutiile puteau citi un document. Tehnologia a evoluat, cu functii aditionale cum ar fi abilitatea de a memora din document in document unde a identificat datele, fiind capabila sa invete si sa lucreze independent, fara sa mai fie nevoie de un utilizator care sa ii spuna de fiecare data “unde” sa se uite pe document pentru a gasi informatia. Solutia foloseste reguli si o intelegere a contextului pentru a identifica si procesa informatia importanta.

Sunt patru mari beneficii pe care acest tip de tehnologie le aduce organizatiei, in special cand este integrata intr-un sistem de Enterprise Content Management precum OnBase:

  • Costuri de procesare reduse datorita automatizarii.
  • Mai buna colaborare si accesibilitate
  • Securitate sporita si crestere in corectitudinea datelor
  • Leaga imediat continutul de istoric pentru a mentine conformitatea.
Hai sa discutăm!
Hai sa discutăm!