Sarcini Digitale cu Semnatura Electronica CertSign

Documente inseamna semnaturi. Documente digitale inseamna semnaturi…digitale! 

Scopul solutiei noastre este ca orice proces ce implica documente in organizatie sa fie 100% digital. De la indexarea facila pana la procesarea pe fluxuri de lucru si arhivarea inteligenta, documentul toate actiunile si procedurile sunt indeplinite cu usurinta, digital

Stim foarte bine ce pierdere de timp este printarea, semnarea, scanarea, incarcarea, trimiterea, mai ales cand acestea se fac pe mail, prin intermediul atasamentelor eterne cu versiuni ale aceluiasi document nesfarsite. De aceea, semnatura electronica calificata conform normelor eIDAS devine o componenta cheie a sistemului si modului vostru de lucru. Pentru asta, am ales un partener de incredere, lider de piata, a caror solutie se integreaza seamlessly cu sistemul Matricia: Certsign!

Fluxul de Lucru 

Ca in orice alta aplicatie Matricia, fiecare angajat are Digital Desk-ul sau, unde poate vedea sarcinile pe care le are in lucru, sarcinile pe care le-a creat si trebuie sa le urmareasca, si Digital Drawer, unde poate accesa documentele si datele organizatiei. 

Angajatul vede in lista sa de sarcini ‘Contract Furnizor X’ cu sarcina aferenta ‘Aprobare si Semnare’. Acesta apasa pe sarcina, o deschide, vede toate datele ei, si poate accesa documentul aferent (contractul in acest caz). Dupa ce il parcurge si concluzioneaza ca este just, el poate apasa pe butonul ‘Semneaza Electronic’. In acel moment solutia Certsign intervine si, in functie de preferintele organizatiei, angajatul poate semna cu ajutorul unui token fizic, cod pe telefon sau autentificare online. Semnatura este 100% sigura criptografic si are validitate legala. 

Odata semnat, documentul poate fi trimis in ultima etapa a fluxului (catre furnizor) si arhivat. 

Frumusetea Semnaturii Electronice CertSign

Simplitatea. Asta este frumusetea. Principiul solutiilor noastre este ca, pentru utilizatori, ele sunt extraordinar de simple si intuitive. In spatele acestei simplitati sta o sofisticare fireasca. La fel si cu semnatura electronica CertSign, actul de a semna este cat se poate de facil si intuitiv. Cu toate astea, semnatura este sigura, are validitate legala si poate deci deveni unicul mijloc de a semna documente in organizatia voastra. 

Descopera mai multe despre lumea documentelor digitale!

Hai sa discutăm!
Hai sa discutăm!