Mai mult decat o solutie, o platforma pentru viitorul strategic digital, folosita de peste jumatate din companiile Fortune 100.

‘Leader in Content Services Platform’ conform Gartner de 10 ani consecutiv.

25,000+

Folosita de peste 25.000 de companii la nivel global in toate industriile imaginabile.

Ce este OnBase?

Solutia voastra de viitor.

Prin configuratie ‘Point & Click’, OnBase este platforma care organizeaza, automatizeaza, sau face ce vreti voi cu informatia din organizatie (documente, date, task-uri, relatii, proceduri) lucrand impreuna cu sistemele voastre existente.

Indiferent de industrie, dimensiune, departament sau proces, de simplitatea sau complexitatea nevoilor, OnBase este solutia voastra de viitor.

Captura

Capata control asupra informatiei.

Indiferent de locatia si formatul documentelor, OnBase le poate captura si organiza – incluzand informatia pe care le contin – intr-un singur sistem cu interactiune umana minima.

Fara continut pierdut, fara timp risipit inserarii manuale.

Captura Documente:
Digitalizeaza documentele de hartie cu o varietate de metode de captura cuprinzand captura mobila, batch scanning de volum si captura directa din MFP-uri.

Captura Electronica:
Email-uri, PDF-uri, documente Office sunt doar cateva din documentele digitale pe care OnBase le poate captura.

Captura Date:
Vrei sa scoti datele cheie din documentele digitale? Cu captura inteligenta automata poti extrage, clasifica si valida informatia importanta si o poti distribui catre oamenii si aplicatiile la care trebuie sa ajunga.

Content Management

Acces consistent catre informatia corecta.

OnBase simplifica felul in care utilizatorii interactioneaza cu informatia de care au nevoie tinand-o organizata si accesibila, astfel incat ei sa isi poata vedea de treaba lor in loc sa gestioneze hartii, dosare si sertare.

Lasa-ti angajatii sa contribuie acolo unde adauga valoare.

Control al Versiunilor:
Este extrem de frustrant cand multiple versiuni ale aceluiasi document plutesc prin organizatie. OnBase gestioneaza versiunile si se asigura ca tot timpul o accesati pe cea corecta.

Anotari:
Utilizatorii pot interactiona digital cu un document folosind notite, semnatura electronica, stampile sau alte marcaje ce pot fi pur si simplu aplicate pe document, gasite si procesate.

Semnatura digitala:
Nimeni nu ar trebui sa printeze si apoi sa scaneze din nou numai pentru a pune o semnatura. Cu OnBase totul se poate face digital

Automatizarea Proceselor & RPA

Nu doar mai rapide, ci si mai bune.

Organizatia voastra are procese ce pot fi puse pe un flowchart, fixe sau flexible, digitale sau hibride. Acestea pot fi optimizate si automatizate semnaland exceptiile oamenilor potriviti.

Castigati transparenta, timp si trasabilitate pentru a fi excelenti.

Workflows si Aprobari:
Un flux de lucru automat – cu o configurare simpla – imbunatateste procesele si creste timpul angajatilor alocat task-urilor ce adauga valoare. Automatizarea inteligenta a proceselor inseamna ca pentru fiecare proces informatia va trece pe la cine trebuie, cand trebuie, notificand utilizatorul respectiv si asteptand ca acesta sa isi indeplineasca task-ul prestabilit.

Fluxuri Flexibile (Ad-Hoc):
Cand un flux de lucru fix nu este o optiune, puteti folosi fluxuri flexibile pentru a stabili in mod dinamic task-urile si actorii unui proces. In felul asta puteti rezolva chiar orice proces de business.

Robotic Process Automation (RPA)
Automatizati task-uri manuale, bazate pe proceduri repetitive, de volum, unde atingerea umana nu adauga valoare, direct din OnBase.

Gestiunea Comunicarii cu Clientii

Apropie-te de client

OnBase poate sta in centrul tuturor interactiunilor digitale cu clientii, fie pentru onboarding, fie pentru interactiuni diverse.

Ofera clientilor serviciile pe care le merita.

Design Intuitiv:
Angajatii vostri au lucruri mai bune de facut decat sa invete interfete noi. OnBase ofera o interfata familiara de tip MS Office, si poate fi integrat in celelalte sisteme cunoscute.

Crearea Documentelor Integrata
Luand date din diverse surse, OnBase poate crea documente customizate pentru fiecare client sau proces.

Multi-Channel Output
Acomodati cu usurinta preferintele clientilor. OnBase va ofera puterea de a publica sau exporta informatiile in multiple formaturi.

Colaborare

Sharing si colaborare, eficienta si control

Colaborati intern si extern intre angajati, cu clienti, partenerii si furnizorii intr-o maniera simpla, intuitiva si sigura. Editati documente, completati dosare, verificati poze si filmari.

OnBase face colaborarea exact atat de usoara precum ar trebui sa fie.

Cloud-Based:
Indiferent daca infrastructura voastra curenta este in cloud, on-premise sau hibrida, adaugarea unui sistem de sharing de documente cloud-based este simplu. Va va oferi scalabilitate, securitate si accesibilitate tinand controlul in mainile voastre.

Unelte de Colaborare:
Sharing si colaborare pe continut intern, cu parteneri sau clienti este o realitate zilnica a organizatiei. OnBase ofera uneltele de colaborare astfel incat sa puteti comenta, modifica sau atribui task-uri pe baza unui fisier.

Encriptie si Trasabilitate pentru Audit
Siguranta informatiei si compliance sunt prioritatea 0. Platforma OnBase ofera securitate end-to-end, control asupra accesului si istoric al activitatii utilizatorilor. Audit-urile nu mai sunt o sursa de stres.

Gestiunea Cazurilor

Gestioneaza date, task-uri si activitati

Automatizeaza si simplifica orice situatii de business valorificand informatia: de la programari si trimiteri medicale la cereri de concediu, note interne, comitete si proiecte.

O singura platforma poate face totul.

Gestiunea datelor, continutului si proceselor:
Ajuta-ti angajatii sa gestioneze date si procese urmarind best-practice-urile organizationale. OnBase standardizeaza aceste best practices, automatizeaza task-uri repetitive si gestioneaza informatia si documentele suport, totul intr-o singura solutie.

Colaborare:
Cazurile deseori necesita implicarea multor actori interni si externi. OnBase facilitateaza aceasta comunicare prin notite, API-uri, thread-uri de discutii si istoric al activitatii cazului.

Raportare si Auditare:
Dashboard-uri comprehensive si trail-uri de audit sunt standardul de aur in gestiunea cazurilor. Capatati transparenta si compliance cu OnBase.

Rapoarte si Analize

Capata vizibilitate asupra continutului si proceselor

Monitorizeaza si primeste rapoarte interactive legate de procesele cheie pentru a deveni mai buni si a raspunde auditorilor.

Tot ce trebuie sa vedeti ca sa faceti treaba buna, si sa dovediti asta.

Dashboard-uri si Rapoarte:
Alegeti dintr-un library de unelte de raportare pre-configurate sau construiti unelte noi.

Trail-uri Audit:
Scapati de stres si intreruperi folosind trail-uri de audit, pre-configurand rapoarte speciale sau chiar oferindu-le auditorilor acces customizat catre informatia de care au nevoie.

Verificare Fisierelor
OnBase va ajuta sa idenitificati continutul lipsa, invechit sau expirat.

Minarea Proceselor
Process mining examineaza logs-uri de tranzactii de date in sistem pentru a va ajuta sa va imbunatatiti si sa eliminati bottleneck-uri.

Cautare

Gaseste orice informatie inteligent

Cum gasesti acul in carul cu fan? Il cauti in OnBase. Sistemul traverseaza toate sistemele organizatiei, zidurile de securitate si inconsistentele de format pentru a gasi orice continut imediat, usor.

Fara incercari multiple, fara versiuni vechi, doar continutul corect, chiar in fata ta.

Compatibilitate Absoluta:
Utilizatorii interactioneaza cu multiple sisteme si formaturi. OnBase le ofera puterea de a cauta text si metadate in sute de formate, sisteme si repozitoare.

Cautare Inteligenta:
Exact-word, exact-spelling si exact-filename sunt o problema de domeniul trecutului. Cautarea inteligenta le permite utilizatorilor sa gaseasca informatia potrivita mai rapid, cu unelte de design de query inteligente, ranking-uri relevante si filtre contextuale.

Cautare Automata:
Vreti sa monitorizati fisiere si continut nou? Utilizatorii pot salva si share-ui query-uri de search sau se pot inscrie pentru alerte automate de cautare astfel incat sa fie notificati cand continutul potrivit cautarii lor devine disponibil.

Retentie si Gestiunea Arhivelor

Arhivarea sigura si distrugerea automata a documentelor

OnBase gestioneaza lifecycle-ul continutului de la inceput pana la sfarsit, asigurand respectarea normelor de compliance, si eficienta oamenilor vostri.

Content management simplificat, ca angajatii vostri sa fie inapoi la treaba.

Complete Retention Management:
Eliberati-va angajatii din gestiunea arhivelor. OnBase poate automatiza toate task-urile de retentie, incluzand aprobari, transferuri, arhivare sau stergere.

Arhive Centralizate:
Cum gestionam arhivele fizice, de hartie? Cu sistemul de centralizare a arhivelor utilizatorii pot gestiona arhive fizice alaturi de cele electronice, cu politici de retentie uniforme si lanturi de custodie.

Auditare Defensibila
OnBase ofera audit trail-uri defensibile pentru intreaga viata a arhivelor, incluzand retentie si distrugere.

O solutie IT nu inseamna nimic fara expertii care va ajuta sa o implementati si intelegeti. Hai sa discutam sa vedem ce nevoi aveti.

Atuurile platformei

Integrare Facila

Prin integrare nativa cu majoritatea solutiilor organizationale, API-uri si SDK-uri, OnBase conecteaza si lucreaza cu toate aplicatiile si sistemele fara sau cu un minim de dezvoltare custom.

Nu sunteti constransi de sistemele existente.
 • Pre-Built Connectors

  OnBase ofera multiple integrari care conecteaza solutia cu alte unelte de productivitate si aplicatii de intreprinderi comune. Conectorii pre-built ofera cea mai rapida implementare si full support.

 • Web Services and Integration Servers

  Nu exista un conector? Nicio problema. Server-ul de integrare Hyland asigura un schimb de date instantaneu, garantat intre solutiile Hyland si sistemele vore, fara nevoie de programare catre un API si fara a se baza pe un flat-file exchange cu risc ridicat de erori.

 • Integrare API

  API-urile OnBase va dau flexibilitatea de a crea propriile integrari. Ele urmaresc standardele industriei de programare si protocoale.

 • Integrare Screen-Level

  Vreti sa integrati cu aplicatia voastra fara codare custom? Integrarea screen-level va permite sa automatizati operatiuni cu date intre window-urile deschise pe ecran.

Platforma Low-Code

OnBase este configurabila point & click. Totul se face din checkboxes, radio buttons si drop-down-uri pentru a o configura rapid si schimba usor. Pentru nevoile complet speciale, Hyland ofere tool-urile potrivite de customizare.

Flexibilitatea unei dezvoltari custom, fara riscul si ineficienta ei.
 • Cu uneltele low-code puteti:

  Exploata optiuni precum radio buttons, checkboxes si meniuri drop-down ca sa configurati aplicatii.
  Inlocuiti aplicatii de baze de date invechite precum Access sau Lotus Notes umpland gaurile de functionalitate dintre sistemele voastre core.

  Dati putere echipei voastre de IT sa construiasca un spectru larg de solutii de content management in toata organizatia, dintr-o singura platforma.

  Capturati informatia intai, iar apoi perfectionati aplicatiile in timp identificand nevoi si spatii de imbunatatire.

 • Faceti totul in ritmul vostru:

  Incepeti la nivel de departament sau proces si apoi…the sky is the limit. Platforma este acolo deja.

 • Aveti o aplicatie care ar putea fi imbunatatita cu OnBase?

  Web services: Folositi interfata noastra point & click ca sa creati servicii web standard care ofera acces catre functionalitatile OnBase pentru a fi utilizate de utilizatori externi sau aplicatii third-party.

  APIs: Folositi suita OnBase de API-uri pentru a crea propriile voastre integrari cu OnBase, oferindu-le programatorilor acces catre documente, procese, si multe altele folosind standardele industriei.

  SDKs: Oferiti-le utilizatorilor acces la functionalitati bogate de content services integrand OnBase in aplicatiile voastre.

Siguranta End-to-End

Totul este dezvoltat sistematic, cu update-uri frecvente, urmarind siguranta ca scop primar. Sistemul are multiple sisteme redundante, cele mai inalte niveluri de encriptie si sistem de gestiune al controlului

O platforma pe care te poti baza, oricand, de azi inainte.
 • Secure development lifecycle:

  Felul in care Hyland dezvolta si testeaza software-ul lor urmareste metodologia ‘Secure Development Lifecycle’, asigurandu-se ca securitatea informatiei este prioritizata la fiecare etapa

 • Politici de securitate:

  Grupuri robuste de securitate va ofera control granular asupra accesului catre date bazat pe departamente, roluri, tipuri de documente si o gama larga de alte variabile configurabile.

 • Encriptie

  Encriptie end-to-end adauga un zid de protectie datelor tale, astfel incat sa fie in siguranta cand este stocata, transferata sau folosita. Asta o face inutila potentialilor atacatori in cazul unui breach.

  Redundante: Configurarea redundanta sau cloud-based asigura continuitatea business-ului si programe de disaster recovery, reducand si mitigand nu doar impactul dezastrelor naturale, dar si al ransomware-ului si atacurilor DDoS.

Cum ar transforma OnBase organizatia ta? Expertii nostri OnBase iti pot arata.

Programeaza un call

They are the most knowledgeable partner I know. Definitely one of our best partners in the world. Their technical capabilities on OnBase are outstanding!

Pierre Francois

Sales Solutions Engineer, Hyland Software

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai, avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.

Edouard Chapuis

Infomed Fluids

OnBase = Totul e posibil, doar sa vrei.

Daniel Crisan

Finance Manager, Scandia

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.

Mariela Bucullei

Operations Director - Leumi Bank

Nu lasati garda jos. E nevoie de profesionisti.

Doru Spac

IT Manager, Leumi Bank

Always a pleasure to be next to our best partner that I’ve ever managed.

Guray Turan

Regional Manager - Hyland Software

Hai sa discutăm!
Hai sa discutăm!