Informatia si Documentele sunt in centrul Proceselor din Leasing. OnBase le aduce acolo unde trebuie.

Gestiune Contracte & Facturi
Gestiune Dosar Angajat
Onboarding & Management-ul Relatiei cu Clientii
Dosar de Leasing
Facturi Furnizori
Documentatie Vanzari
Evaluare Furnizori
Contracts Management
Resurse Umane
Note Interne
Fleet Management
Property Management
Boards & Committees
Gestiune Proiecte Fonduri Europene
Gestiune Achizitii
Management-ul Inspectiilor si Audit-urilor
Gestiunea Arhivelor Fizice
Gestiunea Procedurilor
Gestiunea Asset-urilor Intangibile
Suport Clienti
CRM
Telesales

Acestea sunt doar exemple. OnBase face ce aveti voi nevoie sa faca. Programeaza un call scurt ca sa vedem ce ai tu in minte.

Organizeaza informatia si documentele si le pune la dispozitia angajatilor, asiguratorilor si clientilor

Documentele nu mai pot fi pierdute, nu mai stau in sertare, ci sunt centralizate in OnBase, oferind o perspectiva 360 asupra clientului si dosarelor sale.

Intelege orice format

OnBase preia documente si date fie digital din mail-uri, formulare si sistemul core, fie scanate fizic, si intelege continutul lor pentru a le organiza logic.

Organizeaza informatia

Toate documentele si datele sunt organizate inteligent, structurate in jurul clientului, dosarului sau obiectului. Ele pot fi cautate prin keywords-uri sau interfata tip ‘folders’.

Lucreaza cu sistemul tau core

OnBase preia si ataseaza toate datele si documentele necesare din sistemul vostru de core leasing.

Sigur

Documentele au istoric de accesare si functionalitati de distrugere si expirare, conform normelor GDPR.

Automatizati Fluxuri, Castigati Eficienta

Indiferent daca este vorba de crearea unui contract, aprobarea unei facturi, aplicarea pentru leasing sau management-ul relatiei cu clientii, OnBase poate automatiza toate fluxurile de informatii.

Clientul sau angajatul companiei demareaza fluxul, introduce datele si documentele (inclusiv poze) initiale in dosar iar apoi OnBase se asigura ca dosarul parcurge toate etapele necesare, astfel incat actorii procesului sa il completeze, verifice, modifice sau aprobe rapid. In functie de nevoi, fluxul poate fi fix sau flexibil, iar actorii pot fi chiar si externi (evaluatori, brokeri, asiguratori, dealeri) accesand OnBase prin portaluri mobile. Totul depinde de nevoile voastre.

OnBase lucreaza cu sistemele voastre existente, preluand si inserand date din si catre ele. El poate genera singur documente pe baza datelor preluate sau inserate, conform template-urilor stabilite. Sistemul poate functiona si pe baza de semnatura electronica.

Fiecare proces poate fi monitorizat, poate fi cronometrat, iar blocajele pot fi rapid identificate. Toate deciziile au trasabilitate si intregul proces si documentele din el au istoric complet.

Acestea sunt doar exemple. OnBase face ce aveti voi nevoie sa faca. Programeaza un call scurt ca sa vedem ce ai tu in minte.

They are the most knowledgeable partner I know. Definitely one of our best partners in the world. Their technical capabilities on OnBase are outstanding!

Pierre Francois

Sales Solutions Engineer, Hyland Software

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai, avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.

Edouard Chapuis

Infomed Fluids

OnBase = Totul e posibil, doar sa vrei.

Daniel Crisan

Finance Manager, Scandia

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.

Mariela Bucullei

Operations Director - Leumi Bank

Nu lasati garda jos. E nevoie de profesionisti.

Doru Spac

IT Manager, Leumi Bank

Always a pleasure to be next to our best partner that I’ve ever managed.

Guray Turan

Regional Manager - Hyland Software

Hai sa discutăm!
Hai sa discutăm!