Uneste documentele afiliate unui produs, automatizeaza procese de control al calitatii si gestioneaza proiecte…printre altele.

Controlul Calitatii
Management-ul Proceselor
Controlul Schimbarii in Procese Industriale
Management-ul Proiectelor de Inginerie
Gestiunea Contractelor si Facturilor
HR
Deschide Catalogul Nostru de Solutii pentru Banca Ta

Acestea sunt doar exemple. OnBase face ce aveti voi nevoie sa faca. Programeaza un call scurt ca sa vedem ce ai tu in minte.

Programeaza un call

Organizeaza Informatia si Documentele si le Duce Unde E Nevoie de Ele

Documentele nu mai pot fi pierdute, nu mai stau in sertare, ci sunt centralizate in OnBase, oferind o perspectiva 360 asupra produsului, proiectului, sau procesului.

Intelege orice format

OnBase preia documente si date fie digital din mail-uri, formulare, CAD-uri sau alte sisteme IT, sau fizic, scanate. El le intelege continutul.

Organizeaza informatia

Toate documentele si datele sunt organizate inteligent, structurate in jurul clientului, dosarului de aplicare sau office-ului. Ele pot fi cautate prin keywords-uri sau interfata tip ‘folders’.

Vorbeste cu ERP-ul tau

OnBase preia si insereaza documente precum certificate de garantie sau facturi si informatii din si catre sistemul vostru de ERP.

Ofera Acces Facil

Prin interfata adaptabila, fie web, fie on-premise, fie mobila, documentele necesare sunt usor de gasit de oricine are nevoie, inclusiv de terti (clienti, furnizori, etc.)

Fluxuri automate

Indiferent daca este vorba de crearea unui contract, aprobarea unei facturi sau de gestiunea inteligenta a documentelor afiliate produselor, a proceselor de schimbare de procese sau a proiectelor de inginerie, OnBase organizeaza, simplifica si automatizeaza conform nevoilor voastre

Clientul, brokerul sau angajatul companiei demareaza fluxul, introduce datele si documentele initiale (inclusiv proiecte/CAD-uri) in dosar iar apoi OnBase se asigura ca dosarul parcurge toate etapele necesare, astfel incat actorii procesului sa il completeze, verifice, modifice sau aprobe rapid. In functie de nevoi, fluxul poate fi fix sau flexibil, iar actorii pot fi chiar si externi (verificatori accesand OnBase prin portaluri mobile. Totul depinde de nevoile voastre.

OnBase lucreaza cu sistemele voastre existente, cu ERP si aplicatiile de CAD, preluand si inserand date din si catre ele. El poate genera singur documente pe baza datelor preluate sau inserate, conform template-urilor stabilite. Sistemul poate functiona si pe baza de semnatura electronica.

Fiecare proces poate fi monitorizat, poate fi cronometrat, iar blocajele pot fi rapid identificate. Toate deciziile au trasabilitate si intregul proces si documentele au istoric complet.

Acestea sunt doar exemple. OnBase face ce aveti voi nevoie sa faca. Programeaza un call scurt ca sa vedem ce ai tu in minte.

Programeaza un call

They are the most knowledgeable partner I know. Definitely one of our best partners in the world. Their technical capabilities on OnBase are outstanding!

Pierre Francois

Sales Solutions Engineer, Hyland Software

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai, avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.

Edouard Chapuis

Infomed Fluids

OnBase = Totul e posibil, doar sa vrei.

Daniel Crisan

Finance Manager, Scandia

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.

Mariela Bucullei

Operations Director - Leumi Bank

Nu lasati garda jos. E nevoie de profesionisti.

Doru Spac

IT Manager, Leumi Bank

Always a pleasure to be next to our best partner that I’ve ever managed.

Guray Turan

Regional Manager - Hyland Software

Hai sa discutăm!
Hai sa discutăm!