Sistemul Central de Gestiune al Documentelor, Deciziilor, de la Registratura pana la Arhiva

Registratura Hibrida
Gestiunea Achizitiilor
Resurse Umane
Eliberare Autorizatii de Urbanism, Transport sau Constructii
Gestiune Contracte & Facturi
Procese de Aprobari Diverse
Stare Civila
Parc Auto
Controlul Calitatii
Juridic
Etica
Petitii

Acestea sunt doar exemple. OnBase face ce aveti voi nevoie sa faca. Programeaza un call scurt ca sa vedem ce ai tu in minte.

Organizeaza Informatia si Documentele si le Duce Unde E Nevoie de Ele

Documentele nu mai pot fi pierdute, nu mai stau in sertare, ci sunt centralizate in OnBase, oferind o perspectiva 360 asupra procesului, petitiei, proiectului.

Intelege orice format

OnBase preia documente si date fie digital din mail-uri, formulare, CAD-uri sau alte sisteme IT, sau fizic, scanate. El le intelege continutul.

Organizeaza informatia

Toate documentele si datele sunt organizate inteligent, relationate in jurul unor numitori comuni (proiect, caz, actori, locatie, data, etc.)

Vorbeste cu sistemele voastre

OnBase preia si insereaza documente si informatii din sistemele voastre existente.

Procese Hibride

Documentele pot circula in continuare fizic, conform procedurilor, fiind dublata de OnBase care accelereaza procesele si faciliteaza gasirea si utilizarea lor.

Ofera Acces Facil

Prin interfata adaptabila, fie web, fie on-premise, fie mobila, documentele necesare sunt usor de gasit de oricine are nevoie, inclusiv de terti (clienti, furnizori, etc.)

Automatizati Fluxuri, Castigati Eficienta

OnBase poate automatiza orice flux de informatii din organizatie, si o poate face hibrid, adica fizic si digital in paralel. Daca un document pleaca fizic de la registratura locala catre cea centrala, odata marcat de registrator, el este trimis si in OnBase. Astfel, sistemul functioneaza ca un tracker si o interfata de acces facila catre document, respectand insa procedurile organizationale.

Fluxul poate fi demarat de oricine este autorizat, poate fi flexibil, sau predeterminat in functie de proces. Sunt incarcate documentele initiale, iar actorii care trebuie sa le verifice, completeze, aprobe, semneze sunt notificati odata ce dosarul ajunge la ei. Poate fi verificat stadiul in care se afla, iar fiecare decizie capata transparenta si trasabilitate.

OnBase poate avea portaluri externe astfel incat cetatenii sa isi poata demara cererile online si incarca documentele si datele afiliate astfel. Este cel mai simplu si sigur mod de a ajunge la administratia digitala, organizata, confortabila.

OnBase poate inclusiv genera singur documente pe baza unor cereri sau formulare, conform unor template-uri prestabilite.

Fiecare proces poate fi monitorizat, poate fi cronometrat, iar blocajele pot fi rapid identificate. Toate deciziile au trasabilitate si intregul proces si documentele au istoric complet.

Acestea sunt doar exemple. OnBase face ce aveti voi nevoie sa faca. Programeaza un call scurt ca sa vedem ce ai tu in minte.

They are the most knowledgeable partner I know. Definitely one of our best partners in the world. Their technical capabilities on OnBase are outstanding!

Pierre Francois

Sales Solutions Engineer, Hyland Software

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai, avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.

Edouard Chapuis

Infomed Fluids

OnBase = Totul e posibil, doar sa vrei.

Daniel Crisan

Finance Manager, Scandia

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.

Mariela Bucullei

Operations Director - Leumi Bank

Nu lasati garda jos. E nevoie de profesionisti.

Doru Spac

IT Manager, Leumi Bank

Always a pleasure to be next to our best partner that I’ve ever managed.

Guray Turan

Regional Manager - Hyland Software

Hai sa discutăm!
Hai sa discutăm!