Vizualizati un demo al suitei premiate, OnBase

Vizualizati un demo

Descarcati noua brosura OnBase

Descarcati acum

Servicii Financiare

Peste 5.000 de organizatii modiale din domeniul serviciilor financiare utilizeaza OnBase

Acestea acceseaza instantaneu documente, cand si unde au nevoie de ele, fie direct dintr-un sistem de acordare a creditelor sau dintr-o dosar virtual. Prin automatizarea proceselor bazate pe hartie, cu fluxuri de lucru electronice, viteza de raspuns catre clienti si precizia cresc in timp ce reglemetarile specifice domeniului sunt gestionate proactiv.

Cititi mai mult

Asigurari

Cu ajutorul sistemului OnBase, o solutie software de gestionare a continutului si documentelor usor de implementat, Hyland Software ofera solutii de clasa mondiala pentru industria asigurarilor.

OnBase combina gestionarea documentelor, gestionarea inregistrarilor si automatizarea proceselor de business intr-o singura solutie. Cu OnBase, organizatiile de asigurari gestioneaza eficient continutul scanat al documentelor, indiferent ca acestea provin din suport de hartie, fax fluxuri de imprimare, dosare de cerere, dosare de daune, formulare electronice cu continut web, fisiere multimedia, e-mailuri sau fisiere standard din industrie (cum ar fi ACORD XML).

Cititi mai mult

Sanatate

Servicii superioare in intreaga organizatie din domeniul sanatatii

In cadrul organizatiilor din domeniul sanatatii, exista diferite tipuri de informatii aflate in afara aplicatiilor de baza tip Hospital Management Information Systems. Prin urmare, medicii si personalul nu au intotdeauna la dispozitie informatiile de care au nevoie, la momentul potrivit. Solutia OnBase de gestionare a documentelor pentru domeniul sanatatii pune la dispozitia dumneavostra informatiile de care aveti nevoie, le controleaza si le face functionale. Accesul la documente, inclusiv imagistica medicala, sunt disponibile pentru medici si personal direct in aplicatiile pe care acestia le cunosc si le utilizeaza. Acest lucru duce la imbunatatirea serviciilor de ingrijirea oferite pacientului, in timp ce costurile operationale sunt reduse.

Cititi mai mult

Administratie publica

Eliminati intarzierile si oferiti servicii mai rapide cu solutia OnBase pentru sectorul guvernamental

OnBase este o solutie de gestionare a documentelor potrivita pentru fiecare nivel al administratiei publice – local sau central. Cu OnBase faceti fata provocarilor din ziua de azi, cum ar fi bugete mai mici si personal redus, in timp ce puneti bazele unei structuri de administrare si comunicare ale informatiilor catre cetateni simplificata, eficienta si mobila.

Cititi mai mult

Invatamant superior

Datorita accesului la informatii printr-un singur click si al automatizarii proceselor, OnBase accelereaza procesul de luare a deciziilor in timp ce imbunateste comunicarea in interiorul si in exteriorul institutiei de invatatmant.

De la birourile administrative la departamentele academice si la relatiile cu absolventii , OnBase creste capacitatea institutiei dumneavoastra de a oferi servicii superioare.

Cititi mai mult

Alte industrii

Satisfaceti nevoile intreprinderii dumneavoastra cu o singura solutie unica si sigura, pe termen lung.

OnBase, una dintre cele mai flexibile solutii de gestionare a continutului si documentelor (ECM) de pe piata, este folosita ca un standard in cadrul organizatiilor, indiferent de industrie. In comparatie cu alte solutii ECM, OnBase este usor de gestionat si configurat fara a avea nevoie de eforturi majore de programare.

Cititi mai mult

Vizualizati un demo al suitei premiate, OnBase

Vizualizati un demo