Vizualizati un demo al suitei premiate, OnBase

Vizualizati un demo

Descarcati noua brosura OnBase

Descarcati acum

Gestionarea Contractelor

Optimizati gestionarea contractelor prin rationalizarea fiecarui pas al procesului

Solutia OnBase de gestionare a contractelor ofera un singur deposit central pentru stocare, oferind angajatilor acces instantaneu la informatiile de care au nevoie. Fie ca le scanati sau le importati din alte sisteme, este mult mai usor sa lucrati cu contractele de-a lungul ciclului lor de viata odata ce sunt introduse in OnBase . Fiecare editare este urmarita si inregistrata, oferindu-va o istorie completa asupra schimbarilor, cand si cine a vizualizat sau modificat informatia. Apoi, contractele aflate in forma finala primesc aprobarile potrivite prin semnatura digitala a persoanelor responsabile.

Cititi mai mult

Contabilitate si Finante

Eliminati hartia pentru a accelera procesele contabile si financiare

Accelerati procesele financiare si contabile, prin implementarea solutiei OnBase in organizatia dumneavoastra. OnBase promoveaza deciziile inteligente print-o procesare mai rapida intre departamente si permite distribuirea infomatiilor importante catre toate departamentele si punctele de lucru.

Cititi mai mult

Resurse Umane

Ajutati departamentul de resurse umane sa gestioneze ciclul de viata al angajatilor

Prin integrarea solutiei OnBase cu sistemele de resurse umane si salarizare, angajatii pot accesa instant si facil atat documentele, cat si informatii despre angajatii actuali sau potentiali, direct din cadrul sistemului de resurse umane. Nu este nevoie sa paraseasca aplicatia cu care sunt familiarizati, iar faptul ca lucreaza in OnBase va fi transparent pentru ei.

Cititi mai mult

Controlul de Calitate

Asigurati-va ca masurile de control al calitatii sunt indeplinite utilizand Listele de Verificare pentru Controlul Proceselor din cadrul OnBase

OnBase Liste de Verificare pentru Controlul Proceselor permite organizatiilor sa-si indeplineasca obiectivele de control al calitatii in timp ce procesele sunt finalizate. Folosind o interfata intuitiva, organizatiile pot implementa diferite politici si proceduri pentru a muta informatiile intr-un format usor accesibil. De aici, utilizatorii pot vizualiza scopul unei politici si masurile specifice necesare pentru a o indeplini. Prin generarea in mod automat a listelor de verificare electronice si prin automatizarea repartizarii sarcinilor catre anumite persoane, solutia OnBase devine o inregistrare oficiala a muncii prestate.

Cititi mai mult

Managementul Schimbarilor de Proces

Accelerati procesele de schimbare cu solutia OnBase pentru Managementul Schimbarilor de Proces

Procesul de management al schimbarii in ingineria sistemelor este un proces de solicitare, de determinare a accesibilitatii, de planificare, implementare si evaluare a modificarilor intr-un sistem. Acesta poate fi un proces dificil, dar este o conditie necesara pentru ca organizatiile sa avanseze si sa creeze procese de afaceri mai eficiente.

Cu solutia OnBase de management al schimbarii, solicitarile sunt finalizate intr-un timp mai scurt decat daca utilizati un sistem manual. De-a lungul fiecarei etape a schimbarii, din momentul depunerii cererii initiale pana la punerea in aplicare si revizuire, OnBase inregistreaza modificarile efectuate, oferind vizibilitate asupra intregului proces.

Cititi mai mult

Managementul Desenelor Tehnice

Eficientizati procesele tehnologice cu solutia OnBase pentru Managementul Desenelor

Depozitarea, intretinerea si revizuirea schitelor CAD (Computer-Aided Design) este o parte esentiala a procesului de management al schimbarii. Folosind OnBase, utilizatorii CAD stocheaza desenele tehnice intr-o locatie unica, reducand timpul petrecut in cautarea lor si a documentelor conexe. Folosind tehnologia OnBase de captare la nivel local, utilizatorii CAD au acces instant la fisierele globale. In acest fel, intarzierile generate de accesarea fisierelor de dimensiuni mari sunt eliminate. De asemenea, OnBase permite utilizatorilor CAD sa distribuie desene catre utilizatorii non-CAD pentru referinte sau comentarii, dand astfel posibilitatea personalului din magazin, personalului administrativ, directorilor si altor angajati sa aiba acces rapid la desenele tehnice de care au nevoie.

Cititi mai mult

Managementul Serviciilor Administrative

Eficientizati procesele administrative cu OnBase

Cu solutiile OnBase pentru Managementul Serviciilor Administrative, tot continutul de care aveti nevoie pentru administrare si gestionare este stocat intr-un depozit central de documente. Datele si documentele din OnBase sunt conectate cu solutii GIS (Geographic Information Systems) si de gestionare a activelor pentru a va ajuta sa supravegheati activitatile de administrare, intretinere si reparare ale activelor mobile sau imobile.

OnBase transforma nevoile administrative in fluxuri de lucru automatizate, oferindu-va posibilitatea sa alocati cu usurinta sarcini de lucru, sa urmariti si sa planificati progresul lor si sa faceti rapoarte pentru toate activitatile. Prin eliminarea hartiei si prin automatizarea proceselor, veti dispune de costuri de operare mai mici in timp ce cresteti eficienta fortei de munca, imbunatatiti productivitatea furnizorilor si a tehnicienilor, dand posibilitatea angajatilor sa se concentreze asupra sarcinilor si initiativelor mai importante.

Cititi mai mult

Vizualizati un demo al suitei premiate, OnBase

Vizualizati un demo