Vizualizati un demo al suitei premiate, OnBase

Vizualizati un demo

Consilieri de incredere si consultanti cu experienta pentru proiectele dumneavostra, specifice industriei

La fel ca matricea din matematica, Matricia solutioneaza provocarile complexe din mediul de afaceri prin asigurarea unui portofoliu larg de solutii software si servicii profesionale.

Profesionistii nostri, experti IT, detin cunostiinte avansate despre procesele de afaceri dintr-o varietate de domenii, de la comert la industrie, la servicii financiare si de sanatate. Combinatia echilibrata a competentelor permite echipei noastre sa ofere, in cel mai eficient mod, servicii adaptate necesitatilor clientilor nostri, care includ:

  • Analiza nevoilor de business si oferirea solutiei portivite pentru intreaga organizatie
  • Implementare, integrare si migrarea bazelor de date
  • Sprijin operational, servicii training si indrumari permanente

Succesul nostru este cuantificat prin succesul clientilor nostrii

Iata cum facem:

  • Implementam solutii de clasa mondiala – care pot fi usor extinse sau modificate in functie de nevoile mediului de afaceri – folosind metodologii puternice si eficiente pentru proiectare si implementare
  • Ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor si incercam chiar sa le depasim prin solutiile oferite, in timp ce minimizam blocajele din activitate care pot aparea odata cu introducerea unei noi solutii
  • Fiecare client Matricia este privit ca un coechipier si ne bazam pe solutiile noaste pentru a crea competente la clientii nostri si pentru a le castiga increderea

Implementarea Proiectului

Adoptarea tehnologiei informatiei intr-o organizație este intotdeauna asociata cu riscuri. Este crucial ca procesul sa fie gestionat intr-o maniera bine structurata pentru a dispune de beneficii rapide si pentru a reduce perturbarile.

METRICS, metodologia de gestionare a proiectelor utilizata de Matricia, se asigura ca obiectivele sunt clar intelese si ca exista resursele necesare pentru atingerea lor la timp si in bugetul alocat. METRICS combina cele mai bune practici din domeniul managementului de proiect si de asigurare a calitatii, cu experienta acumulata de echipa Matricia prin livrarea a sute de proiecte.

Acesta este elementul de baza care garanteaza ca Matricia livreaza ceea ce a promis de fiecare data, in fiecare proiect.

Suport si asistenta pentru clienti

Impartasim convingerea ca nimic nu este mai important decat sa ne asiguram ca sistemul dumnevoastra este disponibil in orice moment. Serviciul nostru de suport si asistenta pentru clienti este disponibil pentru a va ajuta cu orice aspect al solutiei dumneavostra.

Ne puteti contacta prin e-mail, telefon, fax sau on-line si puteti fi sigur ca vom da curs intrebarilor dumneavostra si vom incerca sa va oferim o concluzie satisfacatoare, in cel mai scurt timp.

Printr-un simplu contact catre departamentul nostru de suport si asistenta, tipul problemei dumneavostra va fi identificat, iar resursa cu cele mai potrivite aptitudini va fi repartizata pentru a va ajuta. Va putem oferi suport in probleme legata baze de date si aplicatii.