OnBase ajuta organizatia dumneavostra sa functioneze mai rapid si mai eficient

OnBase face acest lucru prin automatizarea multiplelor etape previzibile, repetative din cadrul proceselor dumneavostra. Prin furnizarea unor instrumente utile, atat pentru cautare cat si pentru lucrul cu informatiile, OnBase faciliteaza sarcinile si activitatile implicate in administrarea de caz. Prin generarea de documente pe baza deciziilor luate in cadrul proceselor, OnBase economiseste timpul dumneavostra si imbunatateste serviciile ofereite clientilor.

OnBase transforma modul in care utilizatorii lucreaza prin:

Imbunatatire Proceselor de Business

OnBase optimizeaza modul in care documentele si datele circula prin organizatie. OnBase face procesele sa ruleze la o viteza optima, prin automatizarea deciziilor previzibile si prin redirectionarea exceptiilor catre persoanele desemnate.

Managementul de Caz

Folositi OnBase pentru a modela, proiecta, dezvolta si executa procesele de afaceri pentru managementul cazurilor, fie ca este vorba de: documente, date, informatii nestructurate sau activitati

Lucrati digital

Atunci cand dispuneti de tot continutul in format electronic, puteti gasi cu usurinta documente prin simpla cautarea a unui cuvant sau a unei fraze din cadrul acestora, puteti crea sau urmari revizuiri si chiar puteti semna documente cu ajutorul unui pad pentru semnatura sau a unei tablete.

Structura si distributia documentelor

OnBase genereaza automat scrisori, declaratii si documente pentru clientii dumneavoastra sau va ajuta sa trimiteti aceste resurse prin intermediul unui disc de tip CD, DVD sau Blu-Ray.