Bucuresti – 05 iunie 2014 – HP Romania impreuna cu Matricia Solutions, au organizat conferinta « Business Transformation. Innovation through Technology for Financial Services», un eveniment dedicat prezentarii celor mai noi trend-uri in materie de tehnologie pentru companiile din domeniul financiar-bancar.

Evenimentul a fost gazduit de Stejarii Country Club si s-a bucurat de participarea a peste 40 de reprezentanti ai managementului companiilor care activeaza in acest domeniu

Intr-o piata in care concurenta acerba si necesitatea respectarii reglementarilor exercita o presiune din ce in ce mai mare asupra organizatiilor financiare, evaluarea atenta a proceselor de afaceri si identificarea unor solutii pentru optimizare acestora conduc la cresterea performantei si la obtinerea unui avantaj competitiv, transferabil in servicii mai bune oferite clientilor.

Sub deviza « Inovare prin Tehnologie in Sectorul Financiar », conferinta a abordat modul in care tehnologia genereaza valoare in procesele de business, precum si exemple de best practices la nivel local si global.

Experti de clasa mondiala din industrie au impartasit cunostiintele lor, cu privire la tendintele din sectorul finaciar si la modul in care alte organizatii FSI folosesc tehnologia pentru a imbunatati timpul de raspuns in fata clientilor.

Prin inlocuirea proceselor bazate pe hartie cu cele automatizate, prin adoptarea unor strategii de externalizare a serviciilor de printing (Managed Print Services de la HP) si prin implementarea unei solutii pentru digitizarea, procesarea si arhivarea documentelor (OnBase ECM de la Hyland Software) – obtinem optimizarea proceselor, scurtarea timpului de procesare a documentelor si imbunatatirea serviciilor oferite clientilor.

« Suntem bucurosi sa vedem, in sectorul financiar din Romania, un nivel ridicat de inters pentru noile trenduri in materie de tehnologie dedicata acestui sector. Exista in mod evident o intelegere a faptului ca digitizarea documentelor si automatizarea proceselor reprezinta instrumente prin care pot influenta nivelul de servicii acordat clientilor. Hyland Software, autorul solutiei OnBase ECM, serveste peste 5000 de clienti din domeniul financiar-bancar la nivel mondial, care au ales OnBase pentru a deveni mai agili, astfel incat sa poata atrage si retine cei mai buni clienti» , a declarat Judy Coughlin, Sales Manager -Financial Sector la Hyland Software.