Vizualizati un demo al suitei premiate, OnBase

Vizualizati un demo

Descarcati noua brosura OnBase

Descarcati acum

Ce este ECM

O solutie de gestionare a documentelor si proceselor, cum este OnBase de la Hyland Software, este o tehnologie care va permite sa preluati controlul asupra celor mai importante informatii din organizatia dumneavostra cum ar fi documente, e-mailuri, facturi, contracte si multe altele.

Cititi mai mult

De ce ECM

Cele mai multe companii stabilesc ca au nevoie de o solutie strategica de gestionare a documentelor si proceselor (ECM), dupa ce au identificat dificultati operationale. De cele mai multe ori este vorba de manipularea unei cantitati semnificative de hartii sau despre informatii nestructurate care provoaca blocaje atunci cand se doreste procesarea, accesul sau stocarea lor. Un exemplu simplu ar putea fi dosarele de acordare a creditelor ipotecare. Exista o multime de informatii de urmarit in aceste dosare. Daca un formular lipseste, durata timpului de aprobare creste. Este de un milion de ori mai usor daca folositi un sistem ECM.

Cititi mai mult

Elementele de baza ale solutiei ECM

Capabilitatile unui sistem ECM se extind dincolo de simpla scanare, stocare si accesare a documentelor. De fapt, cele sase elemente de baza ale unei solutii ECM cuprind toate functionalitatile care trebuie sa fie prezente intr-o solutie ideala: Captura, Procesare, Acces, Integrare, Masurare, Stocare.

Cand solutia dumneavostra include elemente din fiecare din aceste categorii, obtineti un produs complet care va oferi tot ce aveti nevoie.

Cititi mai mult

Descarcati Ghidul ECM de la Hyland

Descarcati