Vizualizati un demo al suitei premiate, OnBase

Vizualizati un demo

Suntem devotati convingerii ca excelenta in servicii este cel mai important ingredient al succesului nostru

Matricia este o organizatie de consultanta in afaceri si tehnologie, specializata in implementarea de solutii software pentru afaceri, atat in organizatiile din sectorul privat cat si din cel public.

Inca de la inceput, scopul Matricia a fost sa devina un partener pe termen lung si de incredere pentru clientii sai, prin furnizarea de solutii software si servicii de calitate, care vor duce la succesul activitatii lor. Ca rezultat al strategiei noastre de excelenta in servicii, Matricia a devenit partenerul de incredere a peste 70 de companii din Romania si din regiune: UPC, Austral, Infomed, Pro Credit, Boromir, Certasig, Gothaer Asigurari, Scandia, Farmexim, VB Leasing etc.

Partenerii Matricia sunt companii de renume la nivel mondial, precum Hyland Software (OnBase ECM), Microsoft (Microsoft Dynamics CRM si Dynamics AX, Microsoft Sharepoint) si Epicor (iScala ERP).

Scopul celor de la Matricia este sa devina furnizorul numarul unu de solutii si servicii ECM pentru companiile private medii si mari si pentru organizatiile din sectorul privat din România. Compania este Master Reseller pentru Hyland in Europa Centrala si de Est si opereaza direct printr-o retea de partener.

Echipa executiva Matricia

Horia Negulescu – Presedinte

Un antreprenor innascut, cu o puternica intelegere strategica, Horia Negulescu dispune de experienta in dezvoltarea afacerilor si aduce valoare bazandu-se pe un stil de conducere foarte deschis.

Inainte de a porni Matricia, a condus operatiunile unui furnizor major de solutii ERP, construind o companie de 4 milioane de euro in mai putin de 5 ani.

Este pasionat de oameni si idei.

Diana Lungulescu – Director Executiv

Cu peste 15 ani de experienta in vanzari si marketing in industria IT, Diana Lungulescu dispune de o expertiza solida de management si un palmares de dezvoltare de parteneriate de succes, atat la nivel local cat si international.

Responsabila de gestionarea operatiunilor Matricia, pune accent pe respectarea anagajamentelor si are un simt puternic al responsabilitatii fata clientii, partenerii si angajatii companiei.

Faceti cunostinta cu partenerii nostri

Media Room

Importanta infomatiilor instante, dar precise

Este in natura umana sa ne formam opinii si sa luam decizii bazate pe infomatiile pe care le primim, mai ales in ziua de astazi. Fie ca ati fost interesat de evolutia diverselor rapoarte de violenta, conflicte politice sau accidente de avion, stiti ca informatiile pe care le primiti din mediile sociale, dintr-un program de stiri sau chiar de la un prieten pot fi partinitoare si inexacte. Dar acestea sunt informatiile de care dispunem.

Cititi mai mult

Incurajati schimbarea in cadrul organizatiei dumneavoastra

In timp ce lupta pentru optimiza afacerii este esentiala pentru a genera schimbare, este important sa fim realisti in urmarirea ei. Pentru a fi siguri ca in compania dumneavoastra se iau decizii de afaceri inteligente, care duc la cresterea eficientei, este important sa incepeti cu proiecte care vor contribui la optimizarea procesele de afaceri din organizatie.

Cititi mai mult

OnBase ECM pentru Sectorul Financiar – HP Romania si Matricia Solutions

Bucuresti – 05 iunie 2014 – HP Romania impreuna cu Matricia Solutions, au organizat conferinta « Business Transformation. Innovation through Technology for Financial Services», un eveniment dedicat prezentarii celor mai noi trend-uri in materie de tehnologie pentru companiile din domeniul financiar-bancar.

Cititi mai mult
Cititi mai multe articole
Cititi blogul OnBase

Fa-ti o cariera la Matricia

Asteptam intrebarile sau mesajele dumneavoastra. Luati legatura cu noi completand formularul de mai jos!