Documentele din organizatie contin informatii importante de care afacerea dumneavostra are nevoie sa functioneze.

Cum puteti transfera datele din documente in aplicatiile de business? Daca veti opta pentru metoda manuala, angajatii vor citi documentele si apoi vor introduce manual datele relevante in aplicatiile de business. Acest proces este lent, rutinier si predispus la erori.

Renuntati la introducerea manuala, faceti captura de documente cu ajutorul unei solutii ECM de top asa cum este OnBase si veti fi sigur de acuratetea datelor.

Valoarea OnBase merge dincolo de solutiile de scanare, aceasta are capacitatea de a face captura de date, intr-un singur sistem, din orice locatie, din orice tip de fisiere, fie ca este vorba de documente pe suport de hartie, fie de formulare electronice. Dupa ce OnBase extrage datele din documentele de business, clasifica informatiile in functie de tipul lor, cu interactiune umana scazuta sau chiar deloc, face coversia digitala si asigura informatiile pana cand accesul la acestea este permis personalului si factorilor de decizie.Toate aceste lucruri se pot intampla cu ajutorul solutiei OnBase, permitandu-va sa:·

  • Accelerati intregul proces de afaceri;
  • Economisiti timp si bani;
  • Reduceti riscul de erori manuale;
  • Dati angajatilor dumneavoastra sarcini mult mai importante.