On Base este in momentul de fata unul dintre cele mai flexible si mai cuprinzatoare produse de Enterprise Document Management de pe piata.

Managementul documentelor cu OnBase este facil si va permite sa stocati fisiere electronice in orice retea de partajare de fisiere, de la simple servere de fisiere Windows sau Linux, pana la dispozitive de stocare construite in acest scop. Arhivarea electronica si stocarea informatiilor importante intr-un singur loc, va ofera control complet asupra acestora si va ajuta sa rezolvati problemele legate de gestionarea continutului dintr-o varietate de baze de date, sisteme si locatii de stocare fizice.

Arhitectura OnBase este conceputa pentru a va asigura ca nu o sa va pierdeti niciodata datele. Managementul de documente cu OnBase va permite sa aveti un numar nelimitat de exemplare on-line active pentru fiecare fisier stocat in sistem. In cazul in care aveti orice eroare hardware sau de retea care intrerupe accesul la serverele de fisiere principale, OnBase va relua instantaneu copiile secundare pentru a se asigura ca nu aveti nici o perioada de nefunctionare. Acum, cand continutul dumneavostra este disponibil in format electronic si aveti un set cuprinzator de instrumente, care pur si simplu nu exista intr-o “lume de hartie”, registratura electronica devine un proces simplu.

Cu ajutorul OnBase, puteti gasi documente prin cautarea unui cuvant sau a unei fraze din cadrul acestora. Puteti crea si urmari mai multe versiuni de documente si le puteti semna cu ajutorul unui pad pentru semnatura sau al tabletei. Mai mult decat atat, puteti facilita accesul utilizatorilor externi la documente, prin portal.