Vizualizati un demo al suitei premiate, OnBase

Vizualizati un demo

Microsoft Dynamics CRM

Oferiti clientilor o experienta uimitoare de fiecare data

Clientii dumneavostra sunt mai bine informati. Deciziile de cumparare sunt luate de cele mai multe ori inainte de a putea actiona. Este necesar ca vanzarile sa fie adaptate la noua lume a clientului.

Pentru a fi mai eficiente, echipele de vanzari au nevoie de instrumente familiare, intuitive si usor de adoptat.

Inchipuiti-va procesul de vanzare cu Microsoft Dynamics CRM – watch video

Nevoile de marketing sunt in continua schimbare. Trebuie sa captati interesul clientiilor in moduri noi prin canale noi, pe masura ce demonstrati cresterea rentabilitatii. Noi va ajutam sa captati interesul clientilor, sa propuneti noi abordari si sa demonstrati impactul pozitiv.

Dezlantuiti potentialul de marketing cu Microsoft Dynamics CRM – watch video

Cititi mai mult

Microsoft SharePoint

SharePoint ofera o modalitate mai buna de lucru in echipa.

Publicati continutul din orice aplicatie Office cu ajutorul SharePoint si impartiti informatia cu persoane din interiorul si din afara organizatiei dumneavostra doar prin cateva click-uri simple.

Cititi mai mult

iScala ERP de la Epicor

iScala ERP inseamna peste 30 de ani de dezvoltare a produsului si know-how acumulat in mai mult de 10.000 de proiecte in intreaga lume. Peste 100 de companii din Romania folosesc iScala ERP de mai bine de 10 ani, pentru a-si gestiona cu success afacerile, zi de zi, an de an.

De ce iScala ERP de la Epicor?

Pentru ca pur si simplu functioneaza. Este usor de implementat si de administrat. Nu are nevoie de dezvoltare software, tot ce trebuie sa faceti este sa configurati functionalitatile deja existente.

iScala ERP dispune de versiune in limba romana si se adapteaza perfect cerintelor legislative din Romania.

Cititi mai mult

Solutii OnBase

1. On Base este in momentul de fata unul dintre cele mai flexible si mai cuprinzatoare produse de Enterprise Document Management de pe piata, iar arhitectura OnBase este conceputa pentru a va asigura ca nu o sa va pierdeti niciodata datele.

2. Matricia ofera solutii complete pentru captura de date din formulare electronice si tiparite, prin intermediul tehnologiei OnBase. Datele sunt accesibile non-stop, din orice locatie.

3. O solutie strategica de Management al Continutului (ECM), cum este OnBase, poate eficientiza procesele de afaceri si este suficient de flexibila pentru a satisface nevoile specifice ale organizatiei dumneavoastra.

Cititi mai mult

Vizualizati un demo al suitei premiate, OnBase

Vizualizati un demo